Csirkemellel dolgozni hálás feladat. Szinte pillanatok alatt kiváló ételeket lehet összedobni belőle mindössze néhány hozzávaló felhasználásával. Három nagyon egyszerű változatot mutatunk, amiket bármelyik hétköznap este gyorsan elkészíthetsz vacsorára. Legyen szó fűszeresről, tejszínesről vagy egy egyszerű szaftos csirkemellről, összeállításunkban megtalálod az igazit.

Variációk vacsorára
Ahány ház, annyi szokás. Különösen igaz a mondás, ha ételekről van szó. Még a legegyszerűbb lecsó is rengeteg változatban készülhet. Bedobunk egy témát és mutatjuk a remek vacsoraötleteket.
Házi pizza vacsorára, még meló után is beleférhet
A vékony ropogós tészta, a fűszeres rusztikus paradicsomszósz és az olvadt mozzarella hármasa garantálja, hogy nem nyúlhatsz mellé, ha pizza kerül az asztalra vacsorára. Már az alap változat is ellenálhatatlan, de ha ennyi nem lenne elég, további feltétekkel a végtelenségig variálhatod. Ráadásul pofonegyszerű a dolog, ezért vétek lenne a saját készítésű pizza élményét kihagynod.
A legjobb dolog, ami a szikkadt kenyérrel történhet
Zamatos paradicsommal, roppanós hagymával, friss uborkával és illatos bazsalikommal, nyakon öntve egy jó adag olívaolajjal többé eszedbe sem jut, hogy kidobd a már nem éppen friss kenyeret. Nem is gondolnád, hogy milyen egyszerűen készíthetsz könnyű, gyors és pénztárcabarát vacsorát szikkadt kenyérből és néhány hozzávalóból. Adunk néhány ötletet is, hogyan turbózd tovább ezt a kiváló alapot.
Nemzetek konyhája, a lecsó mindenkié
Tojásos, szalonnás, csípős, ha csak a legkézenfekvőbb változatokra gondolunk, de készíthetjük virslivel, rizzsel vagy éppen gombával is a lecsót és ezek még mindig csak az idehaza leginkább elterjedt elkészítési módok. Nemzetközi porondon sincs ez másként, a hagyma, a paradicsom és a paprika hármasára számos ország alapozza fogásait.
Egy igazán ütős gratin útja
Biztos ismerős helyzet, amikor a vacsora maradékának további sorsát latolgatod. A lehetséges forgatókönyvek általában, hogy remekművünket később változatlan formában fogyasztjuk, míg teljesen ki nem végezzük, vagy ha a kísérletező kedvűek táborába tartozunk, akkor egy kis furfanggal újabb fenséges fogást készítünk belőle.