Rólunk

Egyszerűen szeretünk főzni. Szeretünk egyszerűen főzni.

Lelkes hobbi szakácsokként arra a feladatra vállalkozunk, hogy levegyük a mi legyen a vacsora kérdéskör terhét a válladról. Nagy valószínűséggel még sosem agyaltál rajta, de szánj most rá egy percet kérlek és gondold végig, hogy mennyi időd megy el erre a folyton visszatérő kérdésre. Mielőtt elkapkodnád a válaszod, engedj meg egy rövid gondolatmenetet.

Akár napról-napra futsz neki a mi legyen a vacsora kihívásnak, akár előre tervezel, rengeteg drága időd bánja. Nem elég kitalálni, hogy mi kerüljön az asztalra vacsorára, a hozzávalókat is át kell gondolni. Szerencsés helyzetben csípőből tudod, hogy mire lesz szükséged a kiválasztott vacsorához, ellenkező esetben állhatsz neki még egy receptet is levadászni a netről. A hozzávalókat is érdemes listába szedni, hiszen kevés fájdalmasabb dolog van, mint a várva-várt hazaérkezés után újra a boltba rohangálni és megint sorban állni, ha elfelejtettél valami nélkülözhetetlent beszereni.

Ugye, hogy sokkal összetettebb kérdés, mint elsőre gondolnád? Szóval, mennyi időd megy el a mi legyen a vacsora kérdéskörre? Csak az eddigieket figyelembe véve is ijesztően sok, nem? És akkor még szó sem esett arról, hogy mindezt úgy alakítsuk, hogy változatosan és egészségesen étkezzünk a mindennapokban. Pontosan tudjuk milyen nehéz és időigényes feladatok ezek, hiszen mi is ugyanebben a cipőben járunk.

Csapatunk kemény magját párommal közösen alkotjuk. Egyikünk sem képzett szakács, sőt. Ő végzettsége szerint bölcsész, én pedig közgazdász vagyok, mindketten irodai alkalmazottak. Mégis akkor miért hallgatnál ránk vacsora kérdésekben? Nagyon leegyszerűsítve, mert…

Egyszerűen szeretünk főzni. Szeretünk egyszerűen főzni.

Rengeteg értékes idő, mire a vacsora az asztalra kerül. A segítségünkkel viszont lényegesen lerövidítheted ezt a folyamatot, így a felszabaduló időben a számodra fontosabb dolgokra koncentrálhatsz.

5 vacsoraötlet hétköznapokra

Töltsd le az ingyenes receptkártyákat, hogy néhány napig ne legyen kérdés a vacsora.

N

egyszerűen elkészíthető, változatos vacsorák

N

15-30 perc alatt összedobható ételek

N

részletes, kipróbált receptek

N

bevásárlólisták